DESPRE NOI
 

Satul Aluniş este considerat cea mai importantă sursă de producţie mobilă din ţinutul de-a lungul râului Târnava Mare. În centrul Transilvaniei, unde prelucrarea lemnului ca materie primă naturală şi fabricarea de obiecte de uz îşi au tradiţiile de mai multe secole. Experienţe şi modalităţi de prelucrare moştenite de mai multe generaţii stau la baza creării stării de spirit într-un cămin primitor şi confortabil, în care mobila devine parte integrantă.

Barbor S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1995 în Aluniş. Activitatea noastră principală este producţia de mobilă din lemn tare. Majoritatea produselor noastre sunt fabricate la comandă, aici putem aminti mobilă şi piese de mobilă fabricate în serie şi pe bază de comandă individuală.

47064 toate, 10 astãzi 

În lumea noastră de astăzi, clienţii trebuie serviţi în aşa fel încât să fie atins nivelul de satisfacţie, la care au aspirat în momentul cumpărării produselor noastre şi să mai apeleze la serviciile noastre şi în viitor.

Majoritatea partenerilor noştri sunt clienţi din străinătate, iar în viitor urmărim să dezvoltăm producţia de mobilă şi pe plan intern.

La executarea produselor utilizăm experienţa noastră profesională de 15 ani, cu ajutorul căreia putem îndeplini cerinţele clienţilor din Germania şi din alte ţări, atât în ceea ce priveşte producţia, cât şi în tratarea de suprafeţe şi ambalare.